T: +31-(0)-88-8802800
whatsapp.48x48
  • Beste kwaliteit voor de beste prijs
  • Dagelijks nieuwe aanvoer
  • Eigen bezorg service
  • Levering binnen 24 uur
  • Meer dan 30 jaar ervaring
header-bg-asfalt
Vind hier uw daf, scania, of volvo parts:

Het bedrijf

Vos Truckparts is, met zijn ruim 50 medewerkers, één van Europa’s grootste truckdemontage bedrijven gespecialiseerd in de merken Daf, Scania en Volvo. Het bedrijf verzorgt de totale afwikkeling van (schade) voertuigen en de recycling ervan. 

Voordat onderdelen in de verkoop gaan, worden ze uitgebreid gecontroleerd en getest. Vos Truckparts levert onderdelen inclusief een passende garantie. De klanten van Vos Truckparts bevinden zich over de gehele wereld en bestaan uit transporteurs, universele garagebedrijven, dealers, importeurs, verzekeringsmaatschappijen en schadeherstelbedrijven.

Met een magazijn van ruim 20.000 mtr² is vrijwel elk gewenst onderdeel op voorraad. Vos Truckparts garandeert snelle leveringen door heel Europa. Dagelijks is er een team van ervaren bezorgers onderweg om bestellingen zorgvuldig af te leveren. Het wagenpark waar zij gebruik van maken bestaat onder andere uit bestelbussen, lichte vrachtwagens en een truck/oplegger combinatie.

Buiten Europa maakt Vos Truckparts gebruik van wereldwijde koeriersdiensten en verschepingsmaatschappijen.

Verkoop / magazijn
Vos Truckparts Hedel, met meer dan 20.000 m2 aan magazijnruimte en ruim 30 kilometer magazijnstellingen, vindt u hier het grootste aanbod gebruikte onderdelen in Europa van de merken DAF, Scania en Volvo.

10 ervaren verkopers, staan voor u klaar om u snel en accuraat de juiste onderdelen te leveren. Zij weten precies wat u nodig heeft en u kunt daarbij rekenen op hun vakkundig advies.

demontage / werkplaats
Demonteren, controleren en reviseren. In de Vos Truckparts vestiging te Zaltbommel worden zo dagelijks meerdere trucks en onderdelen van de merken DAF, Scania en Volvo verwerkt en getransporteerd naar de verkooplocatie te Hedel.

Elke motor of versnellingsbak wordt, voordat deze in de verkoop gaat, grondig gecontroleerd, getest en indien nodig gereviseerd. Alles in eigen beheer en uitgevoerd door vakbekwame mensen.